Info

Wie?

Ik ben Bart Vandermeersche, een 37-jarige gedreven fotograaf uit Merchtem. Na mijn master opleiding Fotografie (Beeldende Kunsten) heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto’s. Sinds 2004 ben ik full time zelfstandig fotograaf. Daarnaast werk ik voor een aantal magazines en geef ik lessen digitale fotografie en Photoshop.

Wat?

Dankzij mijn opleiding ken ik naast de nieuwe technieken ook het ‘oude vak’. Bij mij mag je boeiende, eigentijdse en dynamische foto’s en reportages verwachten. Alles op maat van uw noden en wensen.

Ik werk volledig digitaal. Op die manier worden de mogelijkheden en technieken van de klassieke analoge fotografie gecombineerd met de vele voordelen en het gemak van de digitale fotografie. Ook het achteraf bewerken van foto’s is op die manier geen probleem. Een haarscherpe kwaliteit is gegarandeerd.

Referenties

Mijn werk is erg gevariëerd. Naast werk voor particulieren (huwelijksreportages, portretten, ...) maakten de voorbije jaren heel wat grote en kleine bedrijven gebruik van mijn diensten als fotograaf. Voor bedrijven als Nikon, Mercedes Belgium of KBC maakte ik al publireportages of bedrijfsbrochures.

Photo4You - Bart Vandermeersche

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een huwelijksreportage?

Een huwelijksreportage heb je al vanaf 950 euro. Hierbij krijgen jullie alle afgewerkte foto’s in hoge resolutie op een usb-stick. 

Dit basispakket kan uiteraard ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld extra opname’s op de dag zelf, een photobooth, tweede fotograaf, presentatie in een prachtig album,...

Na de reportage worden de opnames digitaal ontwikkeld tot ze volledig optimaal zijn in kleur, helderheid en contrast. 

Welke extra mogelijkheden zijn er?

Veelgevraagde opties zijn uitbreiding tot na de openingsdans, een extra fotograaf, een photobooth (met prints ter plaatse), een fotoalbum, … 

Elk huwelijk is uniek en kan daarom helemaal op maat worden gemaakt. Bel of mail me gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken

Kunnen we ook een fotoalbum bestellen?

Zeker, geen mooiere herinnering aan jullie dag dan een prachtig trouwalbum! We ontwerpen deze unieke fotoalbums helemaal op maat. Kom gerust langs om enkele voorbeeldalbums te doorbladeren.

Kunnen we de foto’s voor het album zelf kiezen?

Ja, dat kan! Kort na jullie trouwdag bezorg ik je de hele fotoreportage in hoge resolutie, waarna je -indien gewenst- zelf een selectie kan maken voor het album.

Zijn bedank-kaartjes voor het avondfeest mogelijk?

Jazeker! De dag van het huwelijk zelf kunnen we de bedank-kaartjes voor het avondfeest leveren. De layout bepalen jullie op voorhand zelf, waarna we enkele van de mooiste foto’s uitkiezen om dit in te vullen.

Ook vergrotingen in kader gepresenteerd zijn dezelfde dag nog mogelijk! Een unieke verrassing voor bijvoorbeeld de ouders op het avondfeest.

Hoe reserveer ik een huwelijksreportage?

Bel of mail me. We maken dan een vrijblijvende afspraak waarin we al jullie vragen en wensen kunnen overlopen.

Om de beste kwaliteit te garanderen maak ik slechts 1 huwelijksreportage per dag, tijdig boeken is dus de boodschap!

Wat is een verlovingsreportage?

Geen mooiere manier om je huwelijk aan te kondigen dan met een toffe verlovingsreportage. Hierbij gaan we een tweetal uur op stap, om op enkele leuke plekken een ontspannen fotoreportage van jullie beide te maken.

De foto’s zijn ideaal voor uitnodigingen, menukaarten, misboekje, gastenboek …

Verlovingsreportages heb je al vanaf 150 euro. Alle geoptimaliseerde foto’s krijgen jullie in hoge resolutie op DVD.

Wat houdt een studioportret in?

Hiervoor installeren we ons in alle rust voor een uurtje in mijn fotostudio om er een aantal opnames te maken, naar jullie wens.

Je kan nadien de opnames via een beveiligde online gallery bekijken en van thuis uit je selectie maken. Een afwerking in kleur, zwart-wit of sepia is vrij te kiezen.

Met de gekozen foto’s kan je nadien nog allerhande verdere afwerkingen kiezen: van ontwerp voor geboorte- of communiekaartjes, vergrotingen, uitnodigingen, kalenders, … Bel of mail me gerust voor meer informatie hierover.

Wat is de prijs van een studioportret?

Een studio-portret heb je al vanaf 100 euro. In de prijs zit een mooi harmonicaboekje met een selectie van je 6 mooiste foto’s (formaat 10x10cm).

Kan een fotoshoot ook buiten de studio?

Studioshoots zijn hip en trendy, ondervinden geen hinder van weer (outfits blijven gegarandeerd netjes) en gebeuren in een afgeschermde omgeving in optimale omstandigheden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor een opname buiten of op een lokatie naar keuze.

Nog meer vragen?

Bel of mail me gerust voor meer informatie hierover.

 

 

 

Bookmark and Share